Amasya'da feci kaza: Anne ve oğlu öldü, 1'i bebek 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Amasya'da feci kaza: Anne ve oğlu öldü, 1'i bebek 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amasya'nın Suluova ilçesinde otomobilin tünelin giriş duvarına çarpması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, biri bebek 2 kişi yaralandı.

İstanbul’dan Ordu'ya giden otomobilde sürücü Uğur Başar (34) direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç Şehzadeler Tüneli'nin giriş duvarına çarptı. 

Çevredekilerin kazayı ekiplere bildirmesinin ardından Polis, jandarma, 112 acil sağlık görevlileri olay yerine sevk edildi. 

ANNE VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 11 yaşındaki Eymen Melih Başar olay yerinde, 38 yaşındaki anne Saliha Tok Başar ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Amasya'da feci kaza: Anne ve oğlu öldü, 1'i bebek 2 yaralıAmasya’da otomobilin tünel girişine çarpması sonucu 11 yaşındaki çocuk ve annesi hayatını kaybetti. 

Sürücü Uğur Başar ve diğer oğlu Uras Başar (1) sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla Suluova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili ekipler tarafından  inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...