Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

32 yaşında 6 çocuk annesi dehşeti yaşadı: Kahvaltı sofrasına kan aktı!

Düzenleyen:
32 yaşında 6 çocuk annesi dehşeti yaşadı: Kahvaltı sofrasına kan aktı!

YAŞAM Haberleri

Iğdır'da bir şahıs, tartıştığı eşini kahvaltı sofrasında bıçakladı.

Vicdanları yaralayan kadına şiddet haberlerinin bir yenisi Iğdır'dan geldi. Kahvaltı esnasında tartıştığı karısına bıçakla saldıran gözü dönmüş koca, talihsiz kadını sırtından ve omuzlarından bıçakladı. 

SALDIRGAN KOCA YAKALANDI

Olay, Iğdır merkez 14 Kasım Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 6 çocuk annesi Güneş B. (32) , kahvaltı sırasında tartıştığı eşi Mikail B. (38) tarafından çocuklarının gözü önünde sırt ve omuzlarından bıçaklanarak yaralandı. Çocukların ve komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Güneş B., Kars Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eşini bıçakla yaralayan Mikail B. polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak Iğdır S tipi kapalı cezaevi gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...