Kasa kasa kayboluyordu! Esrarengiz olay çözüldü

Düzenleyen:
Kasa kasa kayboluyordu! Esrarengiz olay çözüldü

YAŞAM Haberleri

Bir markette her akşam iş sonrası kasa kasa meyvenin eksilmesinin ardından, harelete geçen işletme sahibi gerçeği kamera takınca öğrendi.

Elazığ'da bir markette kasa kasa eksilen meyvelerin akıbeti, kamera takılınca ortaya çıktı. Görüntülerde gece saatlerinde gelen bir şahsın bir kasa meyveyi alarak gittiği görüldü.

SON BİR HAFTADA 3. VAKA

Olay, dün saat 02.00 sıralarında Sakarya Caddesi üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi. Kapalı marketin dışında bulunan manav tezgahına gelen bir şahıs, etrafı gözetledikten sonra bir kasa kiviyi alarak kayıplara karıştı. Markette son iki hafta içerisinde üçüncü hırsızlık olayının yaşandığı öğrenildi.

Kasa kasa kayboluyordu! Esrarengiz olay çözüldüHırsızın kimliği henüz belli olmadı.

Hırsızlık olaylarının ardından iş yerine güvenlik kamerası taktırdıklarını anlatan manav çalışanı Emrah Çetinkaya, “Her gün dükkanımız soyuluyor, malzemelerimiz çalınıyor. Kimin olduğunu bilmiyoruz. Önceden kamera kayıtları yoktu. Yeni kamera taktırdık. Yabancıların dükkana gelip dadanmasından kaç gündür maddi zararımız çok. Bir kasa kivi, portakal ve meyve çaldılar. Kimin olduğunu bilmiyoruz, bunu yapanların bulunmasını istiyoruz" dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...