Isınmak için girdiği yerde akıma kapıldı: Ölüyorum, yanıyorum

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Isınmak için girdiği yerde akıma kapıldı: Ölüyorum, yanıyorum

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir genç ısınmak için trafo binasına girdi ve akıma kapıldı. Binadan çığlıklarla çıkan genç bağırarak 'Ölüyorum, yakma beni, söyleyin çabuk gelsinler' dedi.

Isınmak isteyen bir genç trafo binasına girince içeride ateş yaktı ve çevredeki kablolar nedeniyle akıma kapıldı. Acılar içinde çığlık atan gencin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda  İddiaya göre Emrah B. (33) isimli genç, ısınmak için kullanılmayan trafo binasına girdi. Burada ateş yakarak ısınmaya çalışan genç, binadaki elektrik kablolarına dokununca akıma kapılarak feci şekilde yandı. 

ÇIĞLIKLARI YÜREK SIZLATTI

Yanan gencin, yardıma gelen görevlilerden, “Ölüyorum, yanıyorum, ölüyorum ağabey söyle de çabuk olsunlar, öldüm. Allah’ım beni bayıltsınlar öldürsünler. Acı verme Allah’ım” diye yardım istemesi yürekleri sızlattı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri şahsı Adana Şehir Hastanesi'ne götürürken, ekipler akımı da kesti. Gencin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Bir süre akım kesildiği için 14 mahalleye elektrik verilemedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...