Yaşlı adama dehşeti yaşattılar! Gasp kabusu

Düzenleyen:
Yaşlı adama dehşeti yaşattılar! Gasp kabusu

YAŞAM Haberleri

Batman'da yalnız yaşadığı öğrenilen yaşlı adamın evine giren hırsızlar, talihsiz adamı bağlayıp evdeki değerli eşyalarını gasp ettiler.

Batman'da yaşlı bir adam hırsız kurbanı oldu. Yanız yaşayan 88 yaşındaki adam, gece saatlerinde evine giren hırsızlar tarafından bağlandı. Ardından evdeki değerli eşyaların peşine düşen hırsızlar, buldukları altın ve paraları çalıp sırra kadem bastı. 

Yaşlı adama dehşeti yaşattılar! Gasp kabusu

TÜM BİRİKİMİNİ KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler gece geç saatlerde Dumlupınar Mahallesi'nde ikamet eden 88 yaşındaki Selim Mete'nin evine girdi. Yaşlı adamı bağlayarak çok miktarda altın ve parasını alan şahıslar kayıplara karıştı.

Evinde yalnız yaşadığını ve çalınan altın ile parasının tüm birikimi olduğunu belirten Mete, “Gece karanlıkta evime girdiler. Kim olduklarını göremedim. Girdikleri gibi yüzümü kapatarak ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. Hiçbir şey yapamadım. Evde bulunan tüm birikimim olan 6 büyük altını ve tüm paramı gasp edip evden çıktılar. Şu anda bir çay içecek param bile kalmadı. En kısa zamanda yakalanmalarını ve çaldıkları paramı ve altınlarımı iade etmelerini istiyorum. Allah devletimize, güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Daima yanımda oldular, bana destek çıktılar. O günden beri jandarma ekipleri sürekli benimle ilgilendiler. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma yürüten jandarma ekipleri, her yerde hırsızları arıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...