Tuzla’da korkutan yangın’da ‘komşu’ detayı

Tuzla’da korkutan yangın’da ‘komşu’ detayı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Tuzla’da özel bir sitede çıkan yangında apartman sakinleri dumandan etkilendi. Vatandaşlar hastaneye kaldırılırken yangın çıkan dairenin daha önce komşuları tarafından şikayet edildiği ortaya çıktı.

İstanbul Tuzla’da özel bir sitede saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi bilinmezken iddialara göre alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Evi yanan şahıs kendini dışarı atıp yardım istedi. Site sakinleri kadına yardım ederken itfaiye ekipleri arandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin merdiven araçlarıyla apartmandan tahliye edilen vatandaşlardan 2’si çocuk 5 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen kişiler en yakın hastaneye kaldırıldı.

Tuzla’da korkutan yangın’da ‘komşu’ detayı

İKİ HAFTA ÖNCE KOMŞULARI ŞİKAYET ETMİŞTİ

Evinde yangın çıkan D.Ç’nin iki hafta önce komşuları tarafından şikayet edildiği ortaya çıktı. D.Ç.’nin apartman sakinlerine sözlü ve fiziki saldırılarda bulunduğu, çocukları sopayla kovaladığı iddia edildi. Rahatsızlıklarını dile getirip polise haber veren komşularından hırsını da güvenlik kameralarını çekiçle darp ederek aldığı iddia edildi.  

Tuzla’da korkutan yangın’da ‘komşu’ detayı

KADIN ZOR SAKİNLEŞTİRİLDİ

Yangın anında çekim yapan basın mensuplarını gören D.Ç. polis ekipleri tarafından zor sakinleştirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  Yangın anında site içinde bulunan Ekrem Özçınar "Olay sahur vaktindeydi, evdeydik. Bir kadın bağırdı, yangın var, diye. Ondan sonra ben camdan baktım. Kadın kendini dışarı atmış. Ben üzerimi giyinip hemen yardıma koştum. İçeride kimse var mı diye baktım fakat dumandan dolayı içeriye girilecek gibi değildi. Çok duman vardı. Ondan sonra itfaiye geldi. Kadını dışarı da oturttum, sakinleştirmeye çalıştım. Olay böyle gelişti." dedi.

Tuzla’da korkutan yangın’da ‘komşu’ detayı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...