Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zincir markette skandal görüntü! Fareler şarküteri reyonunda cirit attı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zincir markette skandal görüntü! Fareler şarküteri reyonunda cirit attı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Dev market zincirinin İstanbul Esenler'de bulunan bir şubesinde fareler adeta cirit attı. Yoldan geçen bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydedilen anlarda şarküteri reyonunda bulunan ürünleri sürükleyerek götüren fareler görünüyor.

Türkiye'de yüzlerce şubesi bulunan dev bir market zincirinin İstanbul Esenler'de bulunan bir şubesinde fareler adeta cirit attı. Şarküteri reyonunda dolaşan farelerin, raflarda bulunan ürünleri indirerek yemek için götürdükleri görüldü.

ÜRÜNLERİ SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRDÜLER

Farelerin gezdiği sırada marketin kapalı olduğu öğrenilirken, o anlar bir vatandaş tarafından anbean kayıt altına alındı.

Görüntülerde, farelerin adeta marketin içinde cirit attığı, iki farenin şarküteri reyonunda bulunan ürünleri sürükleyerek götürdükleri görülüyor. O anları kayıt altına alan vatandaşların şaşkınlıkları çektikleri videoya yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...