Aldığı bu teklifi reddetti, canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aldığı bu teklifi reddetti, canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Son kadın cinayeti haberi Giresun'dan geldi. 27 yaşındaki İren eski erkek arkadaşının barışma teklifini kabul etmediği için öldürüldü.

İrem Kostakoğlu cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı, talihsiz kadın barışma teklifini reddettiği için canından oldu. Aksu Mahallesi TOKİ konutlarındaki bir dairede ailesiyle yaşayan İrem Kostakoğlu (27) evine giderken kendisini takip eden eski erkek arkadaşı Yunus Emre Kostakoğlu tarafından başından vurularak öldürüldü. Daha sonra Yunus Emre Albayrak silahla kendini vurarak ağır yaralandı. Silah sesi üzerine merdivenlere koşan komşuları tarafından polise bilgi verildi.

Aldığı bu teklifi reddetti, canından oldu

BARIŞMA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Olay yerine gelen sağlık görevlileri ağır yaralı Yunus Emre Albayrak’ı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma aldı. Olay yerinde hayatını kaybeden İrem Kostakoğlu’nun cenazesi ise, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öte yandan genç kızın yakınları fenalık geçirdi.
Albayrak’ın, İrem Kostakoğlu’nu ayrıldıktan sonra barışma teklifini kabul etmediği için öldürdüğü ortaya çıktı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...