Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da polise silahlı saldırı: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da silah bulundurma suçundan aranan şahıs polisler tarafından yeri tespit edildikten sonra alınmaya geldiği esnada 2 polisi silahla vurdu. Polis memurları uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Uyuşturucu ve silah bulundurma suçundan aranan şahıs kendisini almaya gelen polis memurlarından birini silahla vurarak ağır yaraladı. Adana'nın Yüreğir ilçesinde Silah bulundurma suçundan aranması olduğu öğrenilen Süleyman I. adlı şahıs, evine gelen polislere silahla ateş açtı. 

İddiaya göre, uyuşturucu ve silah ticareti suçundan aranması olan Süleyman Işık’ın evde olduğunu tespit eden polisler almaya geldi. Bu sırada Işık, polislerin kendisini almaya geldiğinde görür görmez balkondan pompalı tüfekle ateş açtı.

POMPALI TÜFEKLE 2 POLİSİ YARALADI

Bu sırada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yüreğir Araştırma Ekipleri’nde görevli polis memuru Hasan Arık göğsünden, ismi öğrenilemeyen bir polis memuru ise sırtından yaralandı.

Yaralı polisler ambulansla hastanelere kaldırılırken saldırgan ise arka sokağa kaçtı. Özel Harekat Polislerinin de desteğiyle Işık, saklandığı evden polis ekipleri tarafından alındı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...