Müge Anlı'da aranıyordu! Hemşire Muhammet'in cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Müge Anlı'da aranıyordu! Hemşire Muhammet'in cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ailesinin Müge Anlı'ya çıkarak aradığı oğlu Muhammet'ten acı haber geldi. Ekipler 6 saatlik arama sonucunda hemşire Muhammet Aslan'ın cesedine ulaştı. Aslan üzerinde iş kıyafetleri ile bulundu.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında aranan hemşire Muhammet Aslan ile ilgili son dakika gelişmesi geldi. Sultangazi Kent Ormanı'nda kayıp hemşire Muhammet Aslan'ı arama çalışmaları sırasında bir ceset bulundu. Olay yerine çağrılan yakınları cesedin kayıp hemşire Muhammet Aslan'a ait olduğunu teşhis etti.

6 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanı Muhammed Aslan'dan geçtiğimiz Cuma gününden beri haber alınamıyordu. 6 gündür kendisinden haber alınamayan Muhammet Aslan’ın bulunması için bugün Sultangazi Kent Ormanı ve Alibey Barajı'nda arama yapılmaya başlanmıştı.

Aramaya Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma, Çevik Kuvvet, sualtı ekipleri katılırken, kadavra köpekleri de kullanılmıştı.

Ormanlık alanda ve Alibey Barajı'nda yapılan çalışmalara polis helikopteri ve dron da eşlik etmişti.

ÜZERİNDE İŞ YERİ ELBİSELERİ VARDI

Arama çalışmalarının 6. saatinde bir ceset bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri cesedi kontrol etti. Ardından Aslan'ın 2 yakını da cesedi teşhis etmek için olay yerine geldi. Üzerinde iş yeri elbiselerinin olduğu belirlenen cesedin Aslan'a ait olduğu teşhis edildi.

Cesedin savcının incelemesinin ardından Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenilirken, hemşirenin nasıl öldüğüne ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...