#}

Film gibi olay! Duvarı delerek girdikleri telefoncuda 450 bin liralık vurgun yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Film gibi olay! Duvarı delerek girdikleri telefoncuda 450 bin liralık vurgun yaptılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sultangazi’de bir telefoncuya duvarı delerek giren hırsızlar, kasadaki 450 bin lira değerinde cep telefonu ve telefon aksesuarını çalarak kayıplara karıştı. Olaya ilişkin çalışma başlatan ekipler 2 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Telefoncuya girerek hırsızlık yapan duyulmuştur ancak duvar delerek girenene pek rastlanmamıştır. Filmleri aratmayacak olay İstanbul'un Sultangazi'de oldu. Duvardan delik araçarak telefoncuya ulaşan hırsızlar buradan 450 bin lira değerinde telefon ve telefon aksesuarları çalarak kayıplara karıştı. 

KAMERAYA ANBEAN YANSIDI

N.A.A'ye ait cep telefonu mağazasının duvarını delerek içeri giren hırsızlar, çelik kasadaki maddi değeri 450 bin TL olan cep telefonu, kulaklık, akıllı saati çaldı. Şüphelilerin mağaza duvarını delip içeriye girmeleri ve kasayı boşaltmaları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Film gibi olay! Duvarı delerek girdikleri telefoncuda 450 bin liralık vurgun yaptılarSultangazi'deki hırsızlar bir telefoncuyu deldikleri duvarın içinden girerek soydu ve 450 bin liralık vurgun yaptılar.

YAKALANDILAR

 Hırsızlık olayı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda zanlılar 20 Nisan günü Zeytinburnu ve Büyükçekmece’de yakalanarak gözaltına alındı.  Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 76 bin 200 TL ve kasa açmaya yarayan aletler ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen şüphelilerden Viktor B. tutuklanırken, İbrahim B. ise serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...