Bayramın son günü feci kaza! Otobüs ile tır çarpıştı: 14 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bayramın son günü feci kaza! Otobüs ile tır çarpıştı: 14 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te yolcu otobüsünün önüne kıran tır korkunç bir kazaya sebep oldu. Önce tıra sonra bariyerlere çarpan otobüs yan yattı, içindeki 14 yolcu yaralandı.

Bayramın bitimine saatler kalan Gaziantep'te korkunç bir kaza meydana geldi. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda, Elazığ'dan Hatay'a sefer yapan Erdal S. idaresindeki yolcu otobüsü ile Hüseyin K. kontrolündeki tır çarpıştı. Ardından otobüs bariyerlere vurup devrildi. Feci kaza sonrası bölgede can pazarı yaşandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Otobüste bulunan 14 yolcunun yaralandığı belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bayramın son günü feci kaza! Otobüs ile tır çarpıştı: 14 yaralı

"SAĞDAKİ YOLCULAR, SOLDAKİLERİN ÜSTÜNE DEVRİLDİ"

Büyük korku ve panik yaşadığını belirten bir yolcu "Otobüs normal bir şekilde gidiyordu. Bir anda tır önümüze kırdı. Şoför sola manevra yaptı ancak kurtaramadı. Sağdaki yolcular, soldakilerin üzerine devrildi. Allah'tan bariyerler otobüsün içerisine saplanmadı" dedi. Uzun süre valizleriyle yolda bekleyen yolcular, başka bir otobüsle yollarına devam etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...