Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de arkadaş kavgası kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de arkadaş kavgası kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de bir grup arkadaş alkol aldı ve aralarında tartışma çıktı. Arkadaşlardan biri silahına davrandı ve 2 kişiyi ateş ederek öldürdü ve 1 kişi yaralandı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde arkadaş oldukları öğrenilen bir grup alkol aldıktan sonra aralarına tartışma yaşadı ve aralarından biri silaha 2 arkadaşını vurarak öldürdü.  Birlikte alkol alan C.U. ile A.Ç, K.S ve F.B arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. C.U., tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş edip, A.Ç ve K.S'i başından, F.B'i  kolundan vurdu. C.U. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzenine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

2 ARKADAŞ KURTULAMADI

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan A.Ç ve K.S, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kolundan vurulan F.B ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan, olayı duyan ölen arkadaşların yakınları hastaneye akın etti. A.Ç ve K.S'nin ölüm haberini alan yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi. Ekipler, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi C.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...