Yaya yolunu İSPARK’a çevirdiler: Esnaf isyan etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yaya yolunu İSPARK’a çevirdiler: Esnaf isyan etti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ümraniye’de yaya yolu yapılacağı söylenerek trafiğe kapatılan caddeye İSPARK yapılması işleri bozulan esnaf tarafından tepki çekti. Esnaf, forklift makinasıyla taşıdığı saksıları otopark girişine taşıyarak eylem yaptı.

Ümraniye’de bir caddeyi trafiğe kapatarak yaya yolu yapılacağını açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar tamamlandıktan sonra alanı İSPARK’a çevirdi. Düzenleme sonrası mağdur olduğunu belirten çevre esnafı duruma tepki göstererek alanın yaya yoluna çevrilmesini talep etti. Esnaf getirdikleri forklift aracıyla tonlarca ağırlıktaki saksıları İSPARK önüne koyarak girişi kapattı.  

Yaya yolunu İSPARK’a çevirdiler: Esnaf isyan etti!

“BİZ BURADA OTOPARK İSTEMİYORUZ”

Konuyla ilgili gerekli şikayetlerde bulunduklarını ancak geri dönüş alamadıklarını belirten çevre esnafı Abdurrahman Demir, “Biz aylardır bu sorunla uğraşıyoruz. İSPARK yaya yolu dediği yeri araçlarla işgal etti. Buradaki ağaç yoğunluğu bizim işlerimizi etkiledi. Bizde bu sebeple İSPARK girişini kapattık. Biz bu konu için gerekli yerlere müracaat ettik. Kimse bize yardımcı olmadı. Bizde esnaf arkadaşlarla bir karar alarak burayı araç girişine kapattık. Biz burada otopark istemiyoruz. Yaya yolu olacağı söylenen alana İSPARK yapmak ne kadar doğru” diye konuştu. 

Yaya yolunu İSPARK’a çevirdiler: Esnaf isyan etti!

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...