Taksimetre ücretine itiraz eden kadın ortalığı birbirine kattı

Düzenleyen:
Taksimetre ücretine itiraz eden kadın ortalığı birbirine kattı

YAŞAM Haberleri

Esenyurt’ta taksimetre ücretine itiraz eden kadın taksiciyle önce sözlü tartışma başlattı ardından ise taksinin plakasını sökerek taksi şoförüne saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi.

Taksi ücretini beğenmeyen öfkeli kadın hem taksiciyle tartıştı hem de aracın plakasını söktü. Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre taksiye binen yolcular taksimetre ücretinin fazla olduğunu söyleyerek şoförle tartışmaya başladı.

Taksicinin yolculara ücretin normal olduğunu, isterlerse polisi çağırabileceklerini söylemesi üzerine ortalık karıştı.  Öfkeden deliye dönen kadın, aracın plakasını sökerek taksiciye saldırdı.

SAĞLIK EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SAKİNLEŞTİ

Erkek yolcunun araya girmesine de aldırmayan kadın, ambulansa bindi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleşen kadın, daha sonrasında polis aracına binerek karakola gitti. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...