Denizli'de kayıp iki gencin vurulduğu ortaya çıktı! Bir kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Denizli'de kayıp iki gencin vurulduğu ortaya çıktı! Bir kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de kaybolan İsmail Yalçın ve Hasan Akköse hala bulunamadı. İkilinin en son en son görüştüğü kişi tespit edildi ve yakalandı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde ikamet eden 19 yaşındaki İsmail Yalçın ve 17 yaşındaki Hasan Akköse, perşembe günü ortadan kayboldu. Bunun üzerine aileleri aramaya başladı. Gençler uzun süre bulunamayınca aileler, durumu polise bildirdi.

İhbar sonrası polis, jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Aramalara vatandaşlar da destek verirken gençlerin kullandığı otomobilin plaka kayıt sisteminden Serinhisar ilçesine gittiği öğrenildi.

Ardından aramalar buradaki ormanlık alana kaydırıldı. Araç ve parçalanmış halde 2 cep telefonu ve kan izleri tespit edildi. Telefonların ikiliye ait olduğu ve en son görüşme yaptıkları kişi belirlendi.

Polis, bu kişiyi gözaltına aldı. Zanlı, ilk ifadesinde, ormanlık alanda Yalçın ve Akköse'ye doğru tüfekle ateş ettiğini, daha sonra olay yerinden ayrıldığını, bu kişilere ne olduğunu bilmediğini söyledi. Ekiplerin ormanlık alan çevresindeki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...