Kadın doktorun şüpheli ölümü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kadın doktorun şüpheli ölümü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli'de hem hekimlik yapan hem de uzmanlık eğitimi alan Havva Kasal, evinde ölü bulundu. Kasal'ın neden hayatını kaybettiği bilinmiyor.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Uzmanlık eğitimi alan ve aynı zamanda Halk Sağlığı Şube Müdürlüğünde görev yapan Doktor Havva Kasal'a (31) ulaşamayan ailesi, 112 Acil'e ihbarda bulundu. Kasal'ın oturduğu eve giden polis ve sağlık ekipleri, çilingir yardımıyla içeri girdi. Burada doktorun cansız bedeni bulundu. Adli Tıp'a kaldırılan cenaze, otopsi sonrası ailesine teslim edildi.

Kadın doktorun şüpheli ölümü!

FAKÜLTEDE TÖREN

Çok sevdiği mesleğinde ilerlemek için eğitimini sürdüren genç kızın, ani ölüm haberi ailesi ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Kasal için fakültede tören düzenlendi. Ailesi ve yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği törende, meslektaşları ile arkadaşları gözyaşı döktü. Helallik alınması ve yapılan duaların ardından hekimin cenazesi Acıpayam ilçesi Yassıhöyük Merkez Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Havva Kasal aile mezarlığında toprağa verildi.

Kadın doktorun şüpheli ölümü!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...