Karakolda dehşet: Yabancı uyruklu şahıs 3 polisi yaraladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Karakolda dehşet: Yabancı uyruklu şahıs 3 polisi yaraladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de yabancı uyruklu bir şahıs, ifadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'nden çıkarken bir polis memuruna yumruk attı. Kafasını beton zemine çarparak yaralanan polis memurunun belinden düşen silahı alan şahıs, polis merkezinin içinde rastgele ateş açtı, iki memuru daha yaraladı. Yabancı uyruklu şahıs, sol bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Kocaeli'de bulunan bir hastanede kendisini odaya kilitleyerek intihar girişiminde bulunan yabancı uyruklu  A.T. (32), adeta dehşet saçtı. Gözaltına alınan ve ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne getirilen şahıs, ifadesinin ardından polis merkezinden çıktığı sırada polis memuru V.K.'ya yumruk attı.

Kafasını beton zemine çarpan polis memuru yaralanırken, V.K.'nın belinden düşen silahı alan şahıs, polis merkezinin içinde rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada komiser yardımcısı K.B. ve O.G. yaralandı. Yabancı uyruklu şahıs ise sol bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Polis memuru V.K.'nın geçici hafıza kaybı yaşadığı, K.B. ve O.G.'nin de hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. A.T.'nin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...