Giresun'da dehşet! Silahla öldürdükleri hamile kadını yol kenarına attılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Giresun'da dehşet! Silahla öldürdükleri hamile kadını yol kenarına attılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Giresun'dan dehşete düşüren bir haber geldi. Hamile olduğu öğrenilen bir kadın silahla öldürüldükten sonra yol kenarına atıldı. Talihsiz kadının cesedini yoldan geçenler buldu.

Giresun'un Görele ilçesinde yol kenarında bir kadın cesedi bulundu. İlçenin Çömlekçi grup yolu 10. kilometresinde Gültepe köyü yolunun kenarında birinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, olay yerinde bir kadın cesediyle karşılaştı.

ÖLDÜRÜLEN KADININ HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kimliği belirlenemeyen kadının cesedi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Görele Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk belirlemelere göre silahla vurularak öldürüldüğü belirlenen talihsiz kadının hamile olduğu ortaya çıktı. Öte yandan ekipler kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...