Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Elektrik ile balık tutmak isteyen 2 genç feci şekilde can verdi

Elektrik ile balık tutmak isteyen 2 genç feci şekilde can verdi

Ordu’dan feci bir haber geldi. Derede elektrik ile balık tutmak isterken akıma kapılan 2 genç canından oldu, 1 kişi de yaralandı.

Kaydet
a- | +A

Ordu’nun Korgan ilçesinde balık tutmak isteyen gençler feci şekilde can verdi. Olay, ilçeye bağlı Çiftlik Mahallesi’nde yaşandı. Balık avlamak için Keş Deresi’ne giden Oğuzhan Berber (25), kuzeni Cihan Berber (21) ve Mehmet G. (18) dereye elektrik akımı verdi. Bu sırada akıma kapılan 3 kişiyi gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Ekipler ve vatandaşların yardımı ile sudan çıkartılan yaralılar, Korgan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İKİ KUZEN CANINDAN OLDU

Olayda ağır yaralanan kuzenler Oğuzhan ve Cihan Berber, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, Mehmet G. ise buradaki tedavisinin ardından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

BAKMADAN GEÇME
Babalar Günü
HABER

Babalar Günü'nün en acı haberi! Evladı gözlerinin önünde can verdi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.