Yeni mobilyalar için en pratik yol: Ahşap boyama

Düzenleyen:
Yeni mobilyalar için en pratik yol: Ahşap boyama

YAŞAM Haberleri

Mobilyalarınızı değiştirmek için fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız boyalardan yararlanabilirsiniz. Ahşap boyası sayesinde eski mobilyalarınız bambaşka bir görünüme bürünerek evinize yeni bir soluk getirecektir.

TACİHAN YONGACI
tacihan.yongaci@tg.com.tr

Çok masraf etmeden ev dekorasyonunda bazı değişiklikler yapmanın pratik yolları mevcut. Bunların en başında ise ahşap mobilyaların yenilenmesi, yeni bir forma sokulması ya da boyanması gibi aktiviteler geliyor. Ahşap mobilyanın kullanım durumuna göre, ahşap boyası ile yalnızca stil ya da tarza uygun bir renge boyayarak yenilemek mümkün. Kullanım ihtiyaçlarına göre ahşap mobilyalarınızı zımparalayabilir, eğer renklendirmek istiyorsanız boyayabilir ya da yalnızca zımparadan sonra cilalayabilirsiniz. 

FARKINIZI ORTAYA KOYUN

Cilalama aşamalarında farklı renk tonları kazandıran cila ürünleri de bulunuyor. Burada ihtiyacınız olan ev dekorasyonu ile uyumlu ya da çarpıcı bir etki oluşturacak ahşap boyası ve renk tonlarına karar vermek... Ahşap mobilya ürünlerinin miktarı, ebadı ve ağacın türüne göre yapılacak işlemler için bir gün ya da hafta sonunda boş kalan saatlerinizi ayırmanız yeterli olacaktır. Hem keyifli vakit geçirmek hem de eski mobilyalarınızı yenileyerek evinizi baştan düzenleyebilirsiniz. Mobilyalarınızı yenileyerek elden geçirirken evinize orijinal bir mobilya tasarlamış ve aynı zamanda dekorasyonda farkınızı ortaya koymuş olursunuz.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...