Eskişehirspor, taraftarından destek bekliyor

Eskişehirspor, taraftarından destek bekliyor

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'dan taraftara çağrı! Hoşcan, Kırmızı-Siyahlı taraftarın desteğini beklediklerini ifade etti.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, siyah-kırmızılı takımın taraftarlarına çağrıda bulunarak, onların tezahürat ve desteklerine ihtiyaç duyduklarını bildirdi. Hoşcan, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor taraftarını ticari anlamda bir müşteri değil, takımına gönül veren kişiler olarak gördüklerini belirtti. Onların, bilet ve lisanslı ürün satın alarak, reklam vererek takımına destek olmak için çaba sarf ettiğine dikkati çeken Hoşcan, "Gücümüzü taraftarımızdan almak istiyoruz. Taraftarımız gücünü ne kadar hissettirirse o kadar çok reklam alıp yeni sponsorluk anlaşmaları imzalayabiliriz. Bunların hepsi günümüz endüstrileşmiş futbolda olmazsa olmazlardandır. Eskişehirspor bir başkaldırıysa boyun eğmezlikse bu takımı 'Kırmızı Şimşek' yapan, taraftarıdır. Bugün yöneticiyiz ancak bir gün yeniden taraftarlık mertebesine yükseleceğiz. Eskişehirspor, Amigo Orhan'ın başı çekerek başlattığı, Türkiye'deki ilk tribün organizasyonunun deplasmana topluca gitmenin ocağıdır ve kaynağıdır. Eskişehirspor'un, taraftarına, onların tezahüratlarına, desteğine ve gönlüne ihtiyacı var. Büyüyen Eskişehirspor ile taraftarının beraberce yürümeye ihtiyacı var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...