Elazığspor, MP Antalyaspor maçına hazırlanıyor

Elazığspor, MP Antalyaspor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 10 haftadır galibiyet alamayan Elazığspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 14 Aralık Cuma günü evinde Medical Park Antalyaspor'la karşılaşacak olan Elazığspor'da hazırlıklar devam ediyor. nbsp;Günü çift çalışma yaparak tamamlayan Elazığspor'da ilk antrenman saat 10.00'da gerçekleştirildi. Kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının yapıldığı bu bölümde sakatlığı bulunan İbrahim Kaş ve Ahmet Görkem Görk dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı. nbsp;Bordo-beyazlı ekipte günün son çalışması ise saat 15.00'da yapılırken, bu bölümde teknik-taktik çalışmalar yapıldı. nbsp;Takımda sakatlığı bulunan Ahmet Görkem Görk ve İbrahim Kaş günün son çalışmasında da yer almazken, Mehmet Nas ile Youssouf Hadji salonda çalıştı. Öte yandan Alper Kalemci ve Volkan Yılmaz da düz koşu yaparak çalışmayı tamamladı. nbsp;Elazığspor yarın gerçekleştirecek antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...