Olay taraftar, 'Fernandes'e sarılacaktım, ayağım kaydı çarpıştık'

/ Kaynak: DHA
Olay taraftar, 'Fernandes'e sarılacaktım, ayağım kaydı çarpıştık'

SPOR Haberleri  / DHA

Fernandes'e saldıran Mustafa Özel, Sahaya sevgi gösterisinde bulunmak için girdim. O sırada ayağım kayınca Fernandes'e çarparak düştüm' dedi.

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan dün akşam oynanan Kasımpaşaspor- Beşiktaş karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya girerek Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldırmaya çalışan Mustafa Özel, Kasımpaşa Polis Merkezi'ndeki ifadesinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. nbsp;Özel'in polis merkezinde verdiği ifadede, "Fernandes'e sevgi gösterisinde bulunmak için sahaya girdim. O sırada ayağım kayınca Fernandes'e çarparak düştüm. Tekme atmadım. Herhangi bir taraftar grubuyla da bağlantım yok" dediği öğrenildi. nbsp;Öte yandan maç sonunda polis ekipleri stadyumda Fernandes'in de ifadesini aldı. Fernandes'in taraftardan şikayetçi olmadığı öğrenildi. "Cinsel taciz ve istismarın" da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan polise geliş kaydı olduğu belirtilen Mustafa Özel, '6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin önlenmesi kanunu'na muhalefetten Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Zırhlı polis aracıyla adliyeye götürülen Özel gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. nbsp;
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...