Hakan Çalhanoğlu Galatasaray iddiasını doğruladı

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray iddiasını doğruladı

SPOR Haberleri

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da, gündemdeki isimlerden Hakan Çalhanoğlu'nda flaş bir açıklama geldi.

Alman basınına konşan ve Galatasaray'ın yaz transfer sezonunun ardından, kışın da yakından ilgilenmeyi sürdürdüğü milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına verdiği röportajda bir Galatasaray itirafında bulundu. Hakan, Galatasaray'ın kendisini istediğini söylerken, sarı-kırmızılı takımdan görüştüğü ismi ve açıkladı ve ''Galatasaray yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu beni aradı ve Ocak transfer sezonunda beni istediklerini söyledi'' ifadelerini kullandı. 2016 yılına kadar Hamburg ile sözleşmesi bulunan Hakan için Hamburg Kulübü'de sözleşme yenileme çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlamıştı ve manejer Oliver Kreuzer da bunu resmen açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...