Londra'da tiyatronun tavanı çöktü, 80 kişi yaralı

Londra'da tiyatronun tavanı çöktü, 80 kişi yaralı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin başkenti Londra'nın merkezindeki tarihi Apollo Tiyatrosu'nun çatısı, dün akşam gösteri izleyenlerin üzerine çöktü.

Tiyatrodakiler ile binanın çevresinde bulunanlardan yaklaşık 80 kişi yaralandı. Yaralılardan 7'sinin durumu ise ağır. Shaftesbury Bulvarı'ndaki, 1901 yılında yapılmış olan 775 koltuklu Apollo Tiyatrosu'nun çatısı, "Curious Incident Of The Dog in the Nighttime" adlı oyunun gösterimi sırasında, TSİ 22.15'te büyük bir gürültüyle çöktü. Aniden moloz yığınının altında kalan izleyiciler arasında büyük panik yaşandı. İzleyicilerin çoğu oluşan toz bulutu nedeniyle karanlığa gömülen tiyatro binasından kendilerini güçlükle dışarı atarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Ağır yaralanan bazı kişiler ise itfaiye ekipleri tarafından sedyelerle dışarı taşındı. Londra Emniyeti yetkilileri, çökme anında tiyatroda bulunan 720 kişi ile bina çevresinde yürüyenlerin de arasında bulunduğu yaklaşık 80 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığını, yaralılardan en az 7'sinin ise hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladılar. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...