Fenerbahçe ilk imzayı attırmak üzere, işte o isim

Fenerbahçe ilk imzayı attırmak üzere, işte o isim

SPOR Haberleri

Süper Lig'de tarihi bir sezona doğru koşan Fenerbahçe, hem şampiyonluk hem de yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için mücadele ediyor.

Süper Lig'de tarihi bir şampiyonluk için mücadele eden Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadrosunu da kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı kontenjanının her geçen sezon kademeli bir şekilde azaltılma kararının çıkmasıyla çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Fenerbahçe, yerli futbolcularla görüşmelerini sıklaştırdı. Ersun Yanal'ın listesi doğrultusunda yerli futbolcuları gözlem altına alan Fenerbahçe, ilk imzasını atmak üzere. Sarı lacivertliler, Gençlerbirliği ve İsveç Milli Takımı'nda oldukça başarılı bir performans sergileyen Jimy Durmaz ile anlaşma sağladı. Gençlerbirliği kulübüyle de bonservis konusunda görüşmelere başlayan Fenerbahçe, Jimy Durmaz'ın menajeri Hasan Çetinkaya'yla anlaşma sağladı. Erkan Zengin'in de menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya, Jimy Durmaz'ın da Türkiye haklarını elinde bulunduruyor. İsveçli eski futbolcu Martin Dahlin'in haklarını elinde bulundurduğu Jimy Durmaz, bir aksilik çıkmazsa sezon sonunda Fenerbahçe forması giyecek.
İsveç Milli Takımı'nda oynuyor nbsp;
Orta sahanın ortası ve sol kanatta oynayabilen Jimy Durmaz, Süper Lig'e transfer olduktan bu yana oldukça ilgi çeken bir performans ortaya koymuştu. İsveç Milli Takımı'nda da oynayan Jimy Durmaz, Transfermarkt değerlerine gore 2,5 milyon Euro bonservis bedeline sahip. Gençlerbirliği henüz oyuncunun satışı için onay vermese de sarı lacivertli takımla olumlu görüşmelerde bulundu. Fenerbahçe yönetimi ise futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Atılacak imzaların sezon sonundan itibaren geçerli olacağı ifade edildi. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon 18 maçta forma giydi. (Eurosport)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...