Fırtına İstanbul'a uçtu, işte Trabzon'un muhtemel 11'i

/ Kaynak: AA
Fırtına İstanbul'a uçtu, işte Trabzon'un muhtemel 11'i

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, uçakla İstanbul'a gitti. Bordo-mavili kafilede, kart cezalısı Malouda kadroda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, uçakla İstanbul'a gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde basın ve taraftara kapalı son çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavililer, daha sonra THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti. Bordo-mavili takımın kadrosunda, kart cezalısı Malouda ile kaleci Zeki Ayaz yer almadı. Çocuğunun okul sorunu dolayısıyla bir süre önce ülkesine giden Bamba'nın ise takıma İstanbul'da dahil olmasının beklendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir, Olcan, Colman, Zokora, Yusuf, Adrian ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...