Caner Erkin, eşi Asena için kesin kararı verdi

Caner Erkin, eşi Asena için kesin kararı verdi

MAGAZİN Haberleri

Caner Erkin eşi tarafından aldatıldığına dair iddiaları bir tarafa çekip, Eşi Asena Erkin hakkında kesin bir karara vardı

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, eşi Asena Erkin'in popçu Berkay'la adının aşk dedikodularına karışmasının ardından kararını verdi. Erkin, çocuğu için eşi Asena'yla boşanmayacak. nbsp;Asena Erkin'in popçu Berkay'la yaşadığı yasak ilişkinin ortaya çıkmasının ardından tüm gözler Fenerbahçeli Caner Erkin'e çevrilmişti. Ünlü futbolcunun nasıl bir karar vereceği, evliliğini bitirip bitirmeyeceği merak edilmişti. Londra'ya gidip bir süre kafa dinleyen ikili, oğulları Çınar'ın etkilenmemesi için boşanmama kararı aldı. Ünlü futbolcu, yıpranan evlilikleri için eşine bir kez daha şans verdi. Eğer yıpranan ilişki tamir edilemezse, çift anlaşmalı olarak boşanacak. (sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...