Galatasaray Trabzonspor maçı ilk 11'leri

Galatasaray Trabzonspor maçı ilk 11'leri

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkını kapatmak isteyen Galatasaray ile Trabzonspor, TT Arena'da kozlarını paylaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura kalan Galatasaray, Avrupa kupalarında üstüste 14 maçtır yenilmeyen ve Sarı-Kırmızılılar'ın 15 maçlık rekoruna yaklaşan Trabzonspor'u konuk ediyor. Geçen sezon dahil olmak üzere ligde kendi sahasında oynadığı son 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, iç sahadaki başarılı performansını da devam ettirmeyi amaçlıyor. Galatasaray, bu sezon ise evinde oynadığı 7 maçın 5'ini kazanırken, 2 maçta da sahadan 1 puanla ayrıldı. Süper Lig'de oynadığı son 4 maçında yenilmeyen, ikişer beraberlikle galibiyet alan Galatasaray'da zorlu maç öncesi uzun süredir sakat olan Hamit Altıntop dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Bu sezon ligde 23 Eylül'de Kayserispor'u 1-0'lık sonuçla yenerek tek deplasman galibiyetini elde eden Trabzonspor, dış sahada başarılı sonuçlar alamıyor. Bordo-mavili takım ligde deplasmanda oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bordo-Mavililer'de bu maçtaki en önemli eksik ise sarı kart cezalısı Florent Malouda.GALATASARAY - TRABZONSPOR
STAT: TT Arena
SAAT: 20:00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Fırat Aydınus
GALATASARAY: (KESİN) Muslera, Sabri, Gökhan, Semih ,Riera, Yekta, Selçuk, Sneijder, Melo, Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
TRABZONSPOR: (MUHTEMEL) Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Olcan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...