Tolunay Kafkas, galibiyeti değerlendirdi

Tolunay Kafkas, galibiyeti değerlendirdi

SPOR Haberleri

Tolunay Kafkas, "Fenerbahçe gibi ligin iyi ve en formda takımına karşı alınan bu galibiyet oyuncuların özgüvenini daha da artırdı" dedi.

Kafkas, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 2-1 galip geldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe gibi bir takımı yenmelerinin prestij açısından önemli olduğunu belirterek, "Son haftalardaki çıkışı devam ettirmemiz bizim için iyi oldu. Fenerbahçe'ye bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu. Fenerbahçeli oyuncuların ve teknik direktörün zeminden şikayet ettiği hatırlatıldığında Kafkas, "Basın yoluyla bu tür şeylere cevap vermek tarzım değil. Söyleyecek bir şey yok. Konya maçını ve Kayseri maçını da zor şartlarda oynadık. Doğru değilse hakem oynatmasın. Ben doğrudan yanayım. 'Kendim kazandım veya kaybettim' diye bir şey söylemem" ifadesini kullandı.Kafkas, bu sezon hedeflerinin ilk 10 içinde yer almak olduğunu sözlerine ekledi. Ekibin ilk golünü atan Joseph Akpala ise takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Bugün kelimenin tam anlamıyla savaştık, bu galibiyeti hak ettik" dedi. Mabiala da Bursaspor maçını kaybetmelerinin ardından kendilerini toparladıklarını ve 8 maçtır kaybetmediklerini söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...