Beşiktaş'tan Fernandes açıklaması, 'Kalsa da gitse de...'

Beşiktaş'tan Fernandes açıklaması, 'Kalsa da gitse de...'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Futbol A takımından sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı, Manuel Fernandes'e kesilen 220 bin euroluk ceza hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş 'ın Futbol A takımından sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı, Manuel Fernandes 'e kesilen 220 bin euroluk ceza hakkında açıklamalarda bulundu. Siyah - beyazlı idareci, "Biz kaptanımız İbrahim Toraman'a bile ceza kestik. Hal böyleyken Fernandes'e bir ayrıcalık tanıyamazdık. Kulübün kuralları doğrultusunda Fernandes'in sözleşmesine göre bir ceza belirledik" ifadesini kullandı. Fernades ile bugün bir görüşme yapacaklarını da sözlerine ekleyen Kavalcı, "Fernandes kalmak isterse ve bizimle yeni bir sözleşme imzalamayı arzularsa yönetim olarak masaya otururuz. Ama kalsa da kalmasa da bu cezayı kesmek zorundayız. Takım içerisinde kimseye ayrıcalık tanıyamayız. Yoksa bu takımı bir arada tutamayız. Fernandes bedelli veya bedelsiz gitse de, cezasını ödemek zorunda" diye konuştu. Portekizli futbolcuya bugüne kadar her türlü sıcaklığı gösterdiklerini de belirten Ahmet Kavalcı, "Ceza versek de o yine bizim sözleşmeli futbolcumuz. Yönetim olarak ona sırt dönemeyiz. Yeni bir sözleşme imzalamak isterse, bizim daha önce sunduğumuz şartlarda oturup anlaşırız. Ama kendisi gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok" dedi.
Gençlerbirliği maçından önce Portekizli futbolcuyla sözleşme konusunda bir görüşme daha yapacak olan yönetimin, büyük bir olasılıkla bu oyuncuyu satış listesine koyması bekleniyor. Avukatının önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi beklenen Manuel Fernandes'in teknik heyet ve yönetimden izin alarak hafta içinde ülkesine döneceği iddia edildi. Fernandes ile sözleşmesi bitmeden fesih yapılırsa Beşiktaş, 1.1 milyon eurodan kurtulacak.
Fernandes ile üç yıl boyunca aynı binada oturan teknik direktör Lemi Çelik, özel yaşantısındaki sorunlar nedeniyle üç ay önce konuttan gönderdiklerini söyledi. Çelik, "Kendisi olmasa bile, etrafında olan ve binaya gelen insanlar, apartman sakinlerini rahatsız ediyordu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...