'İstihbarat'ta 200 polis değişti

'İstihbarat'ta 200 polis değişti

GÜNDEM Haberleri

17 Aralık Operasyonu'nun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde köklü bir değişim yaşandı. Kilit noktalardaki 200 polisin görev yeri değiştirildi.

17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan görev değişiklikleri kapsamında son olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 200 polisin yeri değiştirildi. Böylelikle İstihbarat Şube Müdürlüğü'ndeki kilit noktalarda bulunan bütün polisler yenilenmiş oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ayrıca, 16 yardımcısının da görev yerini değiştirdi. Operasyonun ardından görev yerleri değiştirilen bazı müdürler, son değişiklikte müdüriyet emrine alındı. Dün ayrıca Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Kubilay Akgün ile Edirne Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Özgür Nikbay da görevinden alındı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...