Caner ve Mert ayrılıyor mu? Menajeri konuştu!

Caner ve Mert ayrılıyor mu? Menajeri konuştu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Caner Erkin ve adı Manchester United ile anılan Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Caner Erkin ve kaleci Mert Günok'un menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Menajerin açıklamaları şu şekilde... "4 senedir bu takımda oynuyor. Caner Fenerbahçe'de memnun ve kalmak istiyor. Caner'in duruşunu takdir ediyorum. Caner Fenerbahçe'ye imza atarken parayı hiç düşünmedi. Bu sene performansının üst noktasında. Bu güne kadar bir kere gelipte bana 'Benim sözleşmem bitti, yenileyelim. Alacağımı arttırsınlar' dememiştir. nbsp;Şimdi sözleşmesi bitti. İstediği rakamı söyleyebilecek. Bazı futbolcular vardır 2 sene oynar yenileyin der ama Caner bunu yapmaz. Profesyonelce bir davranış sergiledi. Fenerbahçe Caner'in istediği ücreti verirse devam edecek."
"CANER'LE İLGİLENİYORLAR"
"Yurt dışı her zaman bir opsiyondur. Tabi ama bu opsiyon iyi bir takıma gitmek kaydıyla olacaktır. Caner'in yurt içinde başka bir takımda oynaması gibi bir düşüncesi yok. Ben takım konusunda isim vermek istemiyorum. Ama Caner'i takip eden kulüpler var yurt dışında fakat elimize teklif gelmedi."
"MERT'İ İNGİLTERE'DEN TAKİP EDİYORLAR"
"Mert Günok'u İngiltere'de bazı takımlar takip ediyorlar ama sadece listelerinde. Performanslarına göre bakıyorlar. İngiltere'de bazı kriterler vardır. Özel yetenek diye aldıklarında gerçekleşebilir bu transferler. Olumlu referaslar aldıklarını biliyoruz, takip ediyorlar ama net bir şey yok tabiki de."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...