Hajrovic imzaya geldi

Hajrovic imzaya geldi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Grasshoppers'tan transfer ettiği Boşnak oyuncu dün İstanbul'a geldi. Genç oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçirilip imza atacak.

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Grasshoppers'ın Bosnalı oyuncusu İzet Hajrovic dün 17.00'de İstanbul'a geldi. Zürih'ten 2,5 saatlik bir yolculuk ile Atatürk Havalimanı'na inen 22 yaşındaki futbolcuyu, Galatasaray adına Mert Çetin ve bir grup Galatasaraylı taraftar "Evine hoşgeldin" pankartı ile karşıladı. Yoğun tezahüratlar eşliğinde havaalanından ayrılan genç oyuncu, Florya'ya doğru yola çıktı. Hajrovic'in karşısında gördüğü medya ordusu nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadığı gözlendi. Bugün sağlık kontrolünden geçirilecek olan Boşnak oyuncu daha sonra sarı-kırmızılı takıma imza atacak. Bu arada Galatasaray yönetiminin İzet Hajrovic'i yerli statüsünde oynatmak için çalışmalar yapılacağı söyleniyordu. Ancak sarı-kırmızılıların böyle bir girişim içinde olmayacağı belirtildi. Galatasaraylı yöneticiler, "Bizim Hajrovic ile ilgili Futbol Federasyonu'na yerli statüsünde oynatılması konusunda bir müracaatımız yok. Şu anda Hajrovic'in yerli statüsünde olması zaten mümkün değil. Ama futbolcu isterse ileride Türk vatandaşlığı başvurusu olabilir ve 5 yıl bekledikten sonra yerli statüsünde oynar" ifadelerini kullandılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...