Banvit'e yan bakılmıyor

Banvit'e yan bakılmıyor

SPOR Haberleri

Banvit, bu sezon ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Liv Hospital ve Anadolu Efes'i deplasmanda, F.Bahçe Ülker'i ise sahasında yendi.

Ligde geride kalan 14 haftayı sadece bir yenilgiyle kapatan Banvit, ulaştığı 27 puanla G.Saray Liv Hospital'ın 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Ligin 8. haftasındaki Pınar Karşıyaka mağlubiyeti dışında yenilgi yüzü görmeyen Banvit, ligin iddialı ekiplerini saha farkı gözetmeksizin dize getirdi. G.Saray Liv Hospital'i deplasmanda 79-68, F.Bahçe Ülker'i sahasında 91-76 ve son olarak Anadolu Efes'i İstanbul'da 76-70 yenen Bandırma ekibi, rakip potalara 1194 sayı bırakarak ligin en skorer takımı oldu. Maç başına 85.2 sayı ortalamasıyla oynayan Banvit, Efes'ten sonra ligin en az sayı yiyen takımı durumunda. İlk yarının son haftasında sahasında Beşiktaş Integral Forex'i ağırlayacak olan Banvit, bu maçın sonucu ne olursa olsun sezonun ilk yarısını lider kapatmayı da garantilemiş durumda. Bu arada takımdaki iç transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirten Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, "Mejia'nın sözleşmesini 2 yıl uzattık. Davis ve Simmons'un sözleşmelerinin uzatılması konusunda da görüşmelerimiz devam ediyor. Bandırma'yı Beko Basketbol Liginde şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Ayrıca Aminu'yu da kadromuza katmak istiyoruz. Şartların oluşması halinde kendisini takımıza kazandıracağız" diye konuştu.

nbsp;Banvit'e yan bakılmıyor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...