Galatasaray'a bir Umut daha

/ Kaynak: DHA
Galatasaray'a bir Umut daha

SPOR Haberleri  / DHA

Kaleci Ömer'le birlikte Antalya'da PTT 1. Lig karmasında forma giyen Umut'u izleyen sarı-kırmızılı yöneticilerin Bucaspor ile el sıkıştığı bildirildi

Kaleci Ömer'le birlikte Antalya'da PTT 1. Lig karmasında forma giyen Umut'u izleyen sarı-kırmızılı yöneticilerin Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya'yla el görüşüp el sıkıştığı belirtildi. Aslan'ın, Fırtına'ya Umut için 550 bin Euro ve bir futbolcu teklif ettiği öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Cim-Bom'dan paranın yanı sıra Ankaraspor'da kiralık olarak forma giyen sol kanat Serdar Eylik'i istiyor. Transfer önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Futbola Belçika'da başlayan 24 yaşındaki Umut, 2007'de Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Fethiyespor'da da kısa dönem oynayan gurbetçi futbolcu Bucaspor formasıyla 50 maçta 6 gol attı. Umut bu sezon kupada Beşiktaş ağlarını da sarstı.
Ömer de gidiyor
Bucaspo, transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Ömer Kahveci konusunda Kayserispor'la son pazarlıkları yapıyor. Kurmaylar Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'yla Antalya'da sık sık görüşüyor. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulamayan Mehmet Sak'ın, Adanaspor'la anlaştığı iddia edildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...