Colman yine geç kaldı!

Colman yine geç kaldı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'lu Gustavo Colman, Malouda ile birlikte devre arası kampına geç kaldı. Yönetim iki futbolcu için de noter tespiti yaptı.

Trabzonspor 'da Gustavo Colman klasiği yaşanıyor. 6 sezondur forma giydiği Trabzonspor'da üç kez devre arasına kart cezalısı olarak giren Colman, devre arası kampına geç katılma istatistiğini yine bozmadı. Ligin 16'ncı haftasında Galatasaray ile oynanan maçta kırmızı kart gören, ardından da cezalı duruma düştüğü için izin alarak bir hafta erkenden ülkesine giden Arjantinli futbolcu Colman kampa yine zamanında katılmadı. Tecrübeli oyuncu Malouda ile birlikte belirlenen takvime uymadı. Bordo-mavili yönetim son antrenmanda bulunmayan iki oyuncu için noter tespiti yaptırdı.

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın forvet beklentisi devam ediyor. Bordo-mavili yönetim Hannover 96'da forma giyen Mame Diouf ve Benfica'nın Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo ile temaslarını sürdürüyor.

Trabzonspor yönetimi yerli oyuncu transferinde ise Galatasaray'dan Yekta, Kasımpaşa'dan Özer Hurmacı ve Eskişehirspor'dan Erkan Zengin için girişimlere başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...