Kupa finalinde 'derbi' heyecanı

Kupa finalinde 'derbi' heyecanı

SPOR Haberleri

Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni eleyen Fenerbahçe, finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde bu akşam oynanan son maçta Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Fenerbahçe karşılaştı. Nefesleri kesen bir mücadelenin sonunda Fenerbahçe, 56-61 galip ayrılarak finaldeGalatasarayOdeabank'ın rakibi oldu. Fenerbahçe takımından maçın en değerli oyuncusu seçilen Angel Mc Coughtry'e ödülünü A Milli Kadın Takımı Menajeri Canan Erdoğan verdi.

İlk periyodu Angel Mc Coughtry'in sayılarına Ana Leas ile karşılık veren Mersin temsilcisi 18-15 önde tamamladı. İkinci periyotta da atılan karşılıklı basketler sonucunda oyundaki denge bozulmadı ve ilk yarıyı Mersin Büyükşehir Belediyesi, Courtney Paris'in sayılarıyla 29-26 önde kapattı. Üçüncü periyotta skor üstünlüğü devamlı el değiştirirken, Fenerbahçe son periyoda 44-45 üstün girdi. Final periyodunda rakibine oranla daha az hata yapan Fenerbahçe maçtan 56-61 galip ayrıldı.

Sarı Lacivertlilerde Angel Mc Coughtry'in 21 sayılık performansının yanı sıra Cappie Pondexter'ın da 14 sayı, 8 ribaundluk katkısı galibiyette etkili oldu. Mersin temsilcisinde ise Courtney Paris'in 22 sayı, 12 ribaund, Ana Leas 13 sayı ile maçı tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...