Orgeneral Özel, sınır komutanlarını Malatya'da topladı

/ Kaynak: İHA
Orgeneral Özel, sınır komutanlarını Malatya'da topladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve beraberindeki 4 kuvvet komutanı Malatya'da görev yapan üst düzey askeri komutanlarla birlikte toplantı yapıyor.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindeki 4 kuvvet komutanı Malatya'da doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde görev yapan üst düzey askeri komutanlarla birlikte toplantı yapıyor. nbsp;Beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile birlikte Malatya'ya gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Orduevi'nde bir süre kaldıktan sonra 2. Ordu Karargahının bulunduğu İnönü Kışlası'na geçti. Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları 2. Ordu karargahında, bölgedeki birliklerin 2013 yılı çalışmalarını masaya yatırırken, 2014 yılında yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda Suriye sınırındaki gelişmeler ile bölge barış süreci sonrasındaki gelişmelerinde masaya yatırıldığı öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...