AK Partili Şahin: 'Bildiklerimi yargıtaya taktim edeceğim'

AK Partili Şahin: 'Bildiklerimi yargıtaya taktim edeceğim'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bildiklerimi önümüzdeki hafta yazıyla Yargıtay Başkanlığı'mıza takdim edeceğim" dedi.

AK Parti'li Şahin, Karabük'te Şirinevler Mahallesi'ndeki Merkez Camii'inde cuma namazını kıldıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Şahin, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısını değiştiren yasa teklifini incelediğini ve Anayasa'ya aykırılık görmediğini söyledi. Şahin, "Gerekirse Adalet Komisyonu, Anayasa Komisyonu'nun da görüşünü alabilir bu konuda. Çünkü Anayasa'ya aykırı olup olmadığı konusunda en yetkin ve tek komisyon Anayasa Komisyonu'dur" diye konuştu. Şahin, 'Yargıtay'ın kendisinden elindeki bilgi ve belgeleri istemesine ilişkin soru üzerine ise "Bu konuda bildiklerimi ben de bir yazıyla Yargıtay Başkanlığı'mıza önümüzdeki hafta takdim edeceğim. Yargıtay Başkanlığı'mız gizli damgalı bir yazıyla bana gönderdi. Ben de yine aynı şekilde gizli damgalı bir yazıyla düşüncelerimi ve bildiklerimi aktaracağım" dedi.
Yargıtay, Şahin'in bilgisine başvuracak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...