Ünlü Amerikan dizisi Homeland'e Türk oyuncu

Ünlü Amerikan dizisi Homeland'e Türk oyuncu

MAGAZİN Haberleri

Türk oyuncu Esin Varan Altın Küre dahil bir çok dalda ödül alan Amerikan dizisi Homeland'ta rol alacak.

Esin Varan büyük beğeni ile izlenen ve büyük izleyici kitlesine sahip dizide Ortadoğulu bir mülteciyi canlandıran rolüyle birkaç hafta misafir oyuncu olarak ekranlarda boy gösterecek. Dünyanın en çok izlenen dizilerinden Homeland'de seçmeleri kazandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Varan, Türkiye'de de izleyicisi bulunan dizideki çekimlerinin mart ayından itibaren başlayacağını bildirdi. nbsp;


Homeland konusu
Homeland bir CIA draması. Irak'ta kaybolup, uzun süre sonra ülkesi Amerika'ya dönen Scott Brody bir CIA ajanı tarafından şüpheli bulunur. Carrie Anderson, Scott Brody'nin El-Kaide üyesi olmasından ve bir saldırı düzenlemeye hazırlandığından şüphelenir. Politik bir drama olan Homeland'in hayli iddialı bir kadrosu var. Emmy ve Golden Globe ödüllü Claire Danes, Golden Globe adaylığı bulunan Damian Lewis ve yine Emmy ödüllü Mandy Patinkin başrolde olan isimler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...