Sneijder: Farkı kapatacağız

Sneijder: Farkı kapatacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 10 numarası Sneijder GS TV'ye yaptığı konuşmada 'Zirve ile farkı kapatacağız' dedi.

Antalya kampında açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, GS TV'ye konuştu. Tecrübeli futbolcu önemli açıklamalara imza attı. Sneijder, "Kamp çok iyi geçiyor. Yaklaşık 2 haftadır buradayız. Böyle kamplarda sahada ve saha dışında birlikte olmak çok önemlidir. Biz de öyle yapıyoruz. Zirve ile aramızda 8 puan fark var. Bu bir gerçek ama Fenerbahçe ile kendi evimizde oynayacağımızı unutmayalım" diye konuştu.
Başarılı oyuncu, "Ben inanıyorum ki ilk sıraya çıkacağız. Orası bizim hak ettiğimiz ve layık olduğumuz bir yer. 17 maçın olduğu bir sistemde, imkansızdan bahsetmek de zaten mümkün değildir" ifadelerini kullandı.


'JUVENTUS'A ATTIĞIM GOLÜ UNUTMAM'
Wesley Sneijder, "Hayatım boyunca Juventus'a karşı attığım golü hiçbir zaman unutmayacağım. Aslında herkesin de unutmayacağı hayatı boyunca hatırlayacağı bir maçtı. Son maçtı, kazanmamız gerekiyordu, kar vardı, maç durdu ve ertelendi. Ertesi gün bir gün önce stada gelenler tekrar stada geldiler. İnanılmaz zorlu bir zeminde şampiyonlar ligi'nin son maçında benim attığı golle maçı kazandık. Bu inanılmaz" şeklinde konuştu.
Sneijder, sözlerini, "Genel olarak Mourinho ile zaten konuşuyorum. Sadece eşleşme için özel olarak konuşmadım. Bizi biliyor ve geçen sene Real Madrid'le bize karşı oynamıştı. Çok iyi bir teknik direktör ve çok iyi bir takımı var" diye bitirdi.
Dünya Kupası için erken
- Brezilya'da bu yaz Dünya Kupası oynanacak. Ben ve takımım Hollanda orada olacağız. Ama bunu düşünmek için çok erken. Kendi adıma konuşmam gerekirse daha Dünya Kupası ile ilgili hiçbir şey düşünmedim. Sadece Galatasaray'a ve geride kalan yarıya odaklandım.


Taraftara layık olacağım
-Taraftarlarçok şey bekliyorlar ve bunda haklılar. Onlara verdikleri destekleri için borcumu ödemek istiyorum. Onlara layık olmaya çalışacağım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...