Zokora: Emre'yi yargılamayacağım

Zokora: Emre'yi yargılamayacağım

SPOR Haberleri

Daha önce aralarında ırkçılık tartışması olan Zokora, Emre Belözoğlu için 'o olayı unuttum' dedi.

Trabzonspor'da 3. sezonunu geçiren Didier Zokora, kendisine karşı ırkçı sözler söylediği iddiasıyla mahkemeye verdiği Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nu yargılamayacağını söyledi. Zokora, "O olayı unuttum diyelim. İnsanları Allah yarattı. Rengimiz siyah veya beyaz olabilir. Oynadığımız takımlarda da birçok milletten insanlar var ve her zaman bir forma için oynuyoruz. Ona saygı duyuyorum. Newcastle ve İnter'de oynadı. Aslında büyük bir oyuncu. Ama böyle bir sıkıntı yaşadık. Onu ben yargılayamam. O konuda gereken her şey yapıldı zaten. Çok konuşmak istemiyorum. Ben insanları seviyorum" ifadesini kullandı. Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus'a da değinen Zokora, "Kuralar çekilirken bir restorandaydım ve 'İnşallah çok üst düzey bir takım çıkar' diye düşündüm. Juventus'u gördüğümde de çok sevindim. Eleyeceksek de, eleneceksek de böyle bir takıma karşı oynamak isteriz" dedi. nbsp;


GOL ATMAK İŞİM DEĞİL
Trabzonspor'da henüz golü bulunmayan Zokora bunun için,"Benim 'Maestro' diye lakabım var. Maestro takımı arkadan yönetir. Ben de öyle bir oyuncuyum. Gol atamadığım yönündeki eleştirilere katılıyorum ama takımımızda gol atması gereken oyuncularımız var. Tabi ki bana düşerse ben de atmak isterim. Ama ben defansif orta saha oyuncusu olduğum için benim görevim aslında o defansın önündeki bölgeyi ve takımın genelini yönlendirmek. Ben daha çok ona odaklandığım için gol gelmiyor sanırım" yorumunu yaptı. (Sabah)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...