Bebeğini kaybeden Esra Erol'dan ilk açıklama!

Bebeğini kaybeden Esra Erol'dan ilk açıklama!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Instagram hesabına: 'Allah'ın yarattığı kadere teslimim ben. Bilirim imtihandır. Tevekkül ettim. Veren de o alanda' yazdı.

Dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Esra Erol 15 haftalık bebeğini kaybetti Ünlü sunucunun eşi Ali Özbir Erol yaptığı açıklamada: 'Bebek ile ilgili bir sıkıntı oldu. Sabah hastaneye gittik . Şimdi doktorlar ilgileniyor' demişti. Ancak akşam saatlerinde kötü haber geldi ve 4 aylık hamile olan Esra Erol'un bebeğini kaybettiği ortaya çıktı.
Esra Erol bugün bir açıklama yayınladı.
Ünlü sunucu twitter hesabından yaptığı açıklamada: 'Allah'ın yarattığı kadere teslimim ben. Bilirim imtihandır. Tevekkül ettim. Veren de o alanda. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimselere. Mesajlarıyla acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Sonsuz teşekkür ederim. İyi olduğumu bilin...' ifadelerini kullandı.

EKRANLARA NE ZAMAN DÖNÜYOR nbsp;
Esra Erol, Pazartesi günü Fox tv'deki programda yayına çıkacak.

Bebeğini kaybeden Esra Erol'dan ilk açıklama!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...