Meclis'te Eminağaoğlu önlemi

Meclis'te Eminağaoğlu önlemi

GÜNDEM Haberleri

TBMM görevlileri, Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna "görevli kartı" bulunmayan ve komisyon başkanlığınca davet edilenler dışında kimseyi almadı.

TBMM görevlileri, Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna "görevli kartı" bulunmayan ve komisyon başkanlığınca davet edilenler dışında kimseyi almadı. HSYK yapısının değiştirilmesine ilişkin TBMM Adalet Komisyonunda yapılan görüşmelerde günlerdir devam eden gerginlikler nedeniyle bugünkü toplantı öncesi özel önlem alındı.
TBMM görevlileri, görüşmelerin yapıldığı Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna "görevli kartı" bulunmayan ve komisyon başkanlığınca davet edilenler dışında kimseyi almadı.
TBMM'DE KİMLİK KONTROLÜ
Görevliler bu amaçla kimlik kontrolü yaptı. Bu önlem, komisyon toplantılara katılan ve AKP milletvekillerinin tepkisiyle karşılanan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na yönelik bir önlem olarak yorumladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...