Başbakan öldürülecekti iddiası, en yakınındakiler ne dedi?

Başbakan öldürülecekti iddiası, en yakınındakiler ne dedi?

GÜNDEM Haberleri

Başbakanın yakın danışmanlarının da takip ettiği 'Gizli Arşiv' adlı twetter hesabından Başbakan Erdoğan'ın hastalığıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Çok sayıda AK Partili milletvekili ile Başbakanın yakın danışmanlarının da takip ettiği 'Gizli Arşiv' adlı twetter hesabından Başbakan Erdoğan'ın hastalığı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.Gizli Arşiv'in iddiasında, "Başbakan iki defa ameliyat geçirdi. Birinci operasyonda ters giden bir şeyler fark edildi. Önce hastane değiştirildi. Sonra Türkiye'nin değişik yerlerinden gizlice, ameliyat için doktorlar getirildi. Birileri Başbakan Erdoğan'ı ameliyat masasında öldürmeye kararlıydı. Başbakanın ameliyatında kullanılacak olan malzemelerin başında saatlerce nöbet tutuldu" ifadelerine yer verildi.AK Parti eski milletvekili ve Başbakanın danışmanı Hüseyin Besli ise iddiaları 'Absürt' bulduğunu söyledi. AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, iddialarla ilgili bir bilgisinin olmadığını ifade etti.
Ankara-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılının son günlerinde bağırsak ameliyatı geçirdiği sürece ilişkin şok iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Erdoğan'ın ameliyat sırasında öldürülmesi planlanıyordu, bu nedenle ikinci operasyon büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirildi. Başbakanın yakınındaki isimler ise bu iddiayı 'Absürt' buldu.
Çok sayıda AK Partili milletvekilinin de takip ettiği 'Gizli Arşiv' adlı twetter hesabından Başbakan Erdoğan'ın hastalığı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Önceki gün ortaya atılan iddialar şöyle:
Bugün olanları anlamak için biraz eskilere gidelim."kefen, ölüm, ameliyat"ın neden Erdoğan tarafından sık sık kullanıldığını o zaman anlarız. Bu ülkenin Başbakanı bir araç içerisinde kaldı, kapılar kitlendi ve balyozlarla araç kırıldı. Erdoğan'ı hastaneye getiren korumalar, aracın anahtarının içerde kalması ve kapıların otomatik olarak kilitlenmesi üzerine panik yaşadı. Korumalar, İnşaat işçilerinden alınan balyozlarla aracın sol ön kapı camını kırarak Erdoğan'ı sedye ile Güven hastanesine kaldırdılar. Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılan Erdoğan, "Üşüyorum üstümü örtün" diyordu…

MASADAN KALDIRILMAYACAKTI

Bu örneği niye verdik! Bu ülkenin Başbakanlarını siyasetten koparmanın en iyi yoludur, hasta yatağından onu kaldırmamak. Ecevit ile ilgili bugün hastane tedavisinde söylenenler. Hala ortada…Bir hastane tedavisi sonrası Ecevit ülkeyi yönetemeyecek hale getirildi.Başbakan Erdoğan da ameliyat masasında kaldırılmayacaktı. Birileri bunu uygulamaya koymak için ellerinden geleni yaptılar.

DOKTORLAR KİMİ AMELİYAT EDECEĞİNİ BİLMİYORDU

Başbakan iki defa ameliyat geçirdi. Birinci operasyonda ters giden bir şeyler fark edildi.
Önce hastane değiştirildi. Sonra Türkiye'nin değişik yerlerinden gizlice, ameliyat için doktorlar getirildi. Gelenler Başbakan Erdoğan'ın ameliyatına gireceklerini bilmiyorlardı. Ameliyatı yapan ekip güvenlik gerekçesi ile değiştirilmişti. Yani; Başbakan Erdoğan'ın ameliyat masasından kaldırılmayacağı ile ilgili alınan istihbarat üzerine çalışma yapılmıştı.
Birileri Başbakan Erdoğan'ı ameliyat masasında öldürmeye kararlıydı.

AMELİYAT MALZEMELERİNİN BAŞINDA NÖBET TUTULDU

Başbakan Erdoğan'ın bu istihbarat sonrası getirildiği hastanede operasyonu yapacak ekipteki doktorlar, Başbakan Erdoğan'ın kılına zarar gelmesin diye adeta göğüslerini siper ettiler.
Başbakanın Ameliyatında kullanılacak olan malzemeler başında saatlerce nöbet tuttular
Malzemelere dışarıdan bir şey karıştırılmaması için azami özen gösterdiler. Başbakan Erdoğan ameliyat edildi ve ameliyat başarılı gerçekleşti. Sonra ikinci bir ameliyat geçirdi. Vücudundan daha önceki ameliyatında takılan kanının temizlenmesine yardımcı olan bir cihaz çıkarıldı. Ameliyat bölgesindeki dikişleri alındı.

SUYUNU BAGAJDA TAŞIDI

Başbakan ölüm kalım mücadelesinde bulunurken birileri MİT krizini çıkardı. Başbakan Erdoğan o ameliyatlı haliyle bir de bunlarla uğraşmak zorunda kaldı.
Erdoğan, defalarca suikasttan kurtuldu bunları millete anlatmadı. İçeride hainleri fazla deşifre etmedi, tedbirini aldı Allah'a havale etti.
Dışarıdan özellikle su içmemeye özen gösterdi. Suyunu sürekli olarak arabanın bagajında taşımaya özen gösterdi. Hatta Mahmut Efendi Hz. hastalığından sonra ziyaret ettiğinde yanındakilere aynen şunu söyledi: "Efendi hazretlerine açık su içirmeyin"

ÇELİK: İDDİALARLA İLGİLİ BİR ŞEY BİLMİYORUM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, gazetemizin sorusu üzerine iddialarla ilgili bir şey bilmediğini kaydetti. Çelik, nbsp;"Açıkçası bilmediğim bir şey hakkında da yorum yapmak istemem" dedi.

BESLİ: YAŞANANLAR SPEKÜLASYONDAN İBARET

AK Parti eski milletvekili ve Başbakanın danışmanı Hüseyin Besli, söz konusu iddialarla ilgili gazetemize şöyle konuştu:
"Ben bu tür derin istihbarat işlerinden anlamam. O dönemde tıbbın gerektirdiği şeyler yapıldı ve iki ameliyat oldu. Gerisi bana göre absürttür. Baştan aşağı bir kayıtsız bir yapı ile karşı karşıyayız. Kayıtdışılık sadece ekonomide olmaz. Bugünkü gibi başka alanlarda da kayıt dışı bir yapı vardır. Bu yapının, bir derneği, kulübü, forması arması yoktur. Bu nedenle bunlara karşı bir refleks geliştiremezsiniz. Tespit yapmaya, tedbir almaya kalksanız da bu kayıtsızlık karşınıza çıkar. Bu tür yapılar spekülasyon yapmaya elverişlidir. Bu yaşananlar da bundan ibarettir"
Haber Merkezi
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...