Vahşeti anlattı! Müslümanı öldürüp yedik

Vahşeti anlattı! Müslümanı öldürüp yedik

DÜNYA Haberleri

Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki çatışmalar sırasında Müslüman bir kişiyi öldürüp yiyen Hıristiyan milis yaptığı vahşeti anlattı.

Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki çatışmalar sırasında Müslüman bir kişiyi öldürüp yiyen Hıristiyan milis yaptığı vahşeti anlattı. Kendisine "Mad Dog nbsp;(Çılgın Köpek)" lakabını takan Ouandja Magloire adlı milis, "Başkent Bangui'de minibüste gördüğüm bir kişiyi takip etmeye karar verdim. Minibüste yaklaşık 20 kişiye ulaşınca şoförü aracı durdurmaya zorladık. Müslüman erkeği sokağa çıkardık. Dövdük, sonra da bıçakladık. Yakılmadan önce bacağını yedim. Ailemin intikamını aldım" dedi. Vahşeti BBC muhabirine anlatan Magloire, "Hamile eşim, baldızım ve bebeği öldürülmüştü. Bunun için çok öfkeliydim" diyerek yaptıklarını savundu. Magloire, kurbanın bacağını yerken görüntülerin bulunduğunu da söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...