Emniyet'te 500 polisin görev yeri değişti

Emniyet'te 500 polisin görev yeri değişti

GÜNDEM Haberleri

17 aralık sürecisiyle başlayan görev değişikliği hız kesmeden devam ediyor. Türkiye genelinde bu hafta 500'e yakın polisin görev yeri değiştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde nbsp;daha önce rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından 80'i amir rütbesinde 600 polisin görev yeri değiştirilmişti. Ankara Emniyetindeki i atama dalgası dün de sürdü. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan şube müdürleri Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak ve Tarkan Şahin Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Adem Şahin Polis Akademisi'ne İsmail Çakır ise Elmadağ Polis Okulu'na gönderildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli emniyet müdür yardımcıları Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, Savaş Demirel ve İsmail Özyardımcı'nın da Elmadağ Polis Okulu'na ataması yapılmıştı. Elmadağ Polis Okulu'ndan Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne de emniyet müdür yardımcıları Yaman Ağırlar ile Ali Temiz'in yanı sıra şube müdürü Tolga Koğ getirilmişti.
BİN POLİS BEKLEMEDE
Süreçle birlikte Türkiye genelinde 50 ilde nbsp;Kaçakçılık, Mali, Organize, Asayiş, İstihbarat ve Terörle Mücadele şubelerinde bugüne kadar yaklaşık 2 bin 500 personelin görev yeri değişmişti. Dün de başta KOM olmak üzere Asayiş, Personel, Güvenlik Daireleri olmak üzere 500'e yakın şube müdürü, amir, memurun görev yeri değiştirildi.Görevden alınanların yerine yleni atamalar oldu.
Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğünde de nbsp;14 daire başkanı ve yardımcılarının da aralarında bulunduğu 50 kişi görevden alınmıştı.Önümüzdeki günlerde Emniyet Genel müdürlüğünde nbsp;yeni görevlendirmeler yapılması bekleniyor.
Gökhan ÖZDAĞ/TÜRKİYE GAZETESİ





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...