Galatasaray 4 saniye daha dayanamadı: 63-62

Galatasaray 4 saniye daha dayanamadı: 63-62

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Top 16 F Grubu 3. maçında kendi evinde Lokomotiv Kuban'a 63-62 mağlup oldu.

THY Euroleague TOP 16 F Grubu 3. maçında Galatasaray Liv Hospital, Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban'ı konuk etti. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 63-62 kaybetti.Maç boyunca 19 top kaybıyla oynayan temsilcimizde Carlos Arroyo'nun 19 sayısı galibiyete yetmedi. Kuban'da ise Derrick Brown 16, galibiyeti getiren basketi atan Mantas Kalnietis de 13 sayı ile oynadı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. İki takımın da oyun üstüğünü eline geçiremediği mücadelenin ilk 5 dakikası 8-6 Lokomotiv Kuban'ın üstünlüğü ile geçildi. Çeyreğin son bölümünde taraftarın desteğini arkasına alan Galatasaray Liv Hospital, oyunun kontrolünü eline aldı. Özellikle Carlos Arroyo ve Zoran Erceg'in etkili oyunuyla 8-0'lık seri yakalayan temsilcimiz ilk periyodu 20-12 önde kapattı.

Maçın ikinci çeyreğine etkili başlayan ve 10-0'lık seri yakalayan Rus temsilcisi, uzun bir aradan sonra 22-20'lik skorla öne geçti. Çabuk toparlanan sarı-kırmızılılar, Carlos Arroyo'nun da oyuna ağırlığını koymasıyla ilk yarı 35-32 önde tamamladı.

Üçüncü periyoda top kayıplarıyla başlayan Galatasaray Liv Hospital, 22. dakikada 38-37 geriye düştü. Bu dakikadan itibaren savunmasını sertleştiren temsilcimiz, hücumda da Hairson ve Carlos Arroyo'nun sorumluluk almasıyla periyodun bitimine 2 dakika kala 51-44'lük skorla 7 sayılık farkı yakaladı. Etkili oyununu periyot sonuna taşıyamayan Galatasaray, rakibinin farkı eritmesine engel olamadı ve son 10 dakikaya 51-51 eşitlikle girildi.

Son periyotta da top kayıplarına çözüm üretemeyen temsilcimiz, bu rağmen son 2 dakikaya 62-58 önde girdi. Maçın son dakikaları nefes keserken Kalnietis'in bitime 4 saniye kala attığı üçlüğe engel olamayan Galatasaray Liv Hospital karşılaşmadan 63-62 mağlup ayrıldı.

Temsilcimiz 3 maç sonunda grupta henüz maç kazanamazken, Lokomotiv Kuban ilk galibiyetini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...